Britse knul verandert Wikipedia van favoriete band zodat hij in de VIP-room mag

Redactie 18 feb 2017 Entertainment

We dromen er allemaal wel eens van om op het podium te staan met onze idolen. Lekker tegen Justin Bieber aan kwijlen of keihard headbangen als Metallica de tent plat speelt. Voor velen is dit een droom die nooit werkelijkheid zal worden, net als dat het voor veel meisjes een droom is om in de FHM500 te staan.

De Britse knul Adam Boyd droomde lange tijd om een concert van The Sherlocks te bezoeken. Hij had een tijd gespaard om zijn idolen live te zien, maar kwam van een koude kermis thuis toen hij werd geconfronteerd met het uitzicht vanaf zijn plekje.

Adam legde zich er niet bij neer en kreeg een geniaal idee. Hij veranderde de Wikipedia-pagina van de band en schreef dat hij familie was van de zanger. Om het helemaal af te maken, schreef Boyd dat hij de inspiratie had geleverd voor hun laatste hit. Vervolgens zei Adam tegen zijn vrienden dat hij de VIP-zone ging proberen te bereiken.

De bewakers lieten hem de VIP-zone in toen de Brit de Wiki liet zien. Het viel de bewakers niet op dat de pagina net veranderd was. Hier kon hij een aantal nummers van zeer dichtbij aanschouwen om daarna weer naar zijn vrienden te gaan die nog achterin de zaal stonden.

 

BoredPanda

Reageer op artikel:
Britse knul verandert Wikipedia van favoriete band zodat hij in de VIP-room mag
Sluiten