British Airways showt haar nieuwe superdeluxe First Class cabine

Redactie 11 sep 2015 Entertainment

Als je wil vliegen als een superster dan moet je een privéjet huren. Maar als je dat net iets te gortig is kom je bij de First Class cabines aan van de bekende luchtvaartmaatschappijen. Qatar Airways heeft een hele fraaie en ook die van Etihad mag er zijn. Maar de spiksplinternieuwe First Class cabine van British Airways in haar Boeing 787-9 Dreamliner is ook niet te versmaden.

In de Dreamliner is plaats voor acht rich bastards die vliegen in de grootst mogelijke luxe. Passagiers beschikken over een split-screen entertainment set, volledig uitklapbare stoelen en een smartphone-like handset. Verder heb je compartementen voor nagenoeg alles. Schoenen, handtassen, paspoorten, tablets, overal is wel een vakje voor.

De Dreamliner begint met vliegen vanaf Heathrow naar Abu Dhabi vanaf 5 november. Later worden meerdere bestemmingen toegevoegd. Neem gerust een kijkje nu het nog kan, want de kans dat je net als deze dude genoeg airmiles hebt gespaard om ooit zo chique te vliegen is bijzonder klein.

Reageer op artikel:
British Airways showt haar nieuwe superdeluxe First Class cabine
Sluiten