Deelnemer in Britain’s Got Talent stikt bijna in zijn eigen truc

Redactie 29 mei 2018 Entertainment

Het moet wel een nachtmerrie voor velen zijn geweest, opgesloten zitten in een glazen kist gevuld met water en er niet meer uitkomen. Deze gast is natuurlijk hartstikke getraind en kan hij het aan. Maar tijdens de officiële uitzending van Britain’s Got Talent, kwam hij nogal in problemen.

De Britse boeienbaas vertelt aan zijn publiek dat dit een van de gevaarlijkste optredens ooit op tv getoond wordt. Hij zal op meerdere plekken vastgebonden zitten. Er zit zelfs een harnas op zijn borst zodat het nog lastiger wordt qua bewegen en zijn adem inhouden. Als hij na 1 minuut en 45 seconden nog niet klaar is, zit hij in de gevarenzone.

Hulpverleners

Je raadt het al, Matt Johnson (43) komt in de problemen. De hulpverleners staan klaar om hem te bevrijden, maar hij werkt hartstikke door om zich te bevrijden van zijn dood. Ook het publiek van Britain’s Got Talent krijgt het nogal warm en zelfs zij happen naar adem. Als hij dan 2 minuten nog niet de kist met water van zijn hoofd heeft verwijderd, ziet het er niet zo goed uit. Je ziet dat Matt het heel moeilijk heeft. Na 2 minuten en 21 seconden weet hij zichzelf te bevrijden. “Op een gevaarlijksheidsschaal van nul tot tien, zit deze act minstens op 100”, vertelt hij na zijn optreden.

Reacties

Wat deze gast bezielde, weten wij ook niet. Hij mag zich van geluk spreken dat hij deze stunt overleefd heeft. Ook is ‘ie door naar de volgende ronde in Britain’s Got Talent. Zoals verwacht kwamen er heel veel verschillende reacties op social media. Niet iedereen was blij met de act van de Britse Matt. Wij doen in ieder geval een petje af voor deze guy. Dit doen we hem niet na.

Reageer op artikel:
Deelnemer in Britain’s Got Talent stikt bijna in zijn eigen truc
Sluiten