Gast laat zien hoe hij elke dag 9.000 calorieën naar binnen moffelt

Redactie 10 mrt 2018 Entertainment

Je moet wat doen om de sterkste man van de wereld te zijn. Steakje hier, kommetje rijst daar en het volgende lap vlees van 200 gram ligt weer op de barbecue. Brian Shaw is vier maal verkozen tot sterkste man van de wereld en hij laat in deze video zien hoeveel hij eet.

Het klinkt gewoon niet gezond. Zes maaltijden op een dag. Wij zouden dit ook makkelijk aan kunnen, maar niet met zoveel calorieën die je naar binnen schuift. Als hij niet aan het werk is, moet Brian eten. Zelfs in de auto onderweg, moffelt hij een bak rijst naar binnen. “Het is ontzettend belangrijk dat ik mij aan een bepaalde hoeveelheid eten hou. Ik zet zelfs mijn wekker om te gaan eten. Als ik dit niet doe, dan kom ik uit een bepaald ritme. Dan voel ik mij niet goed en dat is ook niet goed voor mijn lichaam. Het is hard werken.”

Night Court Eating GIF by Laff - Find & Share on GIPHY

Kilokampioen

Het is niet voor niets dat Brian zoveel eet. “Je moet altijd in topvorm zijn als je wilt presteren. Ik bereid me nu voor voor het Arnold Sport Festival dat in begin maart start.” Met zes maaltijden per dag en in totaal 9044 calorieën, moet hij de beste zijn. Het is vooral het eten van rijst en vlees. ‘s Avonds, als hij al vijf maaltijden heeft gehad, legt hij nog vier steaks op de barbecue. Wat een gast, niet normaal. Wij zouden hier een week van kunnen eten. Dus begin met dit soort diëten, dan word je net zo’n reus als Brian Shaw.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Gast laat zien hoe hij elke dag 9.000 calorieën naar binnen moffelt
Sluiten