Braai is het ultieme voedsel voor jouw bingewatching weekend

Redactie 11 jun 2017 Entertainment

Als je nou eens een lekker weekend gaat bingewatchen, dan wil je daar wat te tjappen bij. Al snel grijp je naar de Thuisbezorgd en Deliveroo’s om door de lading ongezonde shit te spitten om erachter te komen dat je toch maar Chinees, patat of een kapsalon bestelt. Zonde, het liefst zou je ‘uiteten-kwaliteit’ voedsel hebben, lekker op je comfortabele bank met het nieuwe seizoen van House of Cards op autoplay.

Als je dus thuis uit eten wilt, bestel dan verdomme heel gauw bij Braai Amsterdam. Die gasten leveren burgers die rechtstreeks uit de reclame lijken gewandeld en dat voor Thaise straattent prijzen. Een meesterlijke burger voor 6 of 7 euries is een verdomd lekkere prijs-kwaliteit verhouding. Ze hebben net een nieuwe tent geopend vlakbij het Westerpark, dus dat is helemaal reden genoeg om langs te wippen voor een heerlijke portie vleesch.

Steek van te voren nog een prettoeter op en die smakelijke burger of sappige ribs gaan helemaal als zoete koek jouw keel in. Dit is serieus kwaliteitsvoedsel. Wij weten wel wat we gaan doen dit weekend!

Meer info vind je op braaiamsterdam.nl

Reageer op artikel:
Braai is het ultieme voedsel voor jouw bingewatching weekend
Sluiten