De nieuwe single van Oscar and the Wolf wordt geheid een radiohit

Redactie 13 jun 2017 Entertainment

België gaat best wel lekker. Ze kunnen tegenwoordig beter voetballen dan wij, verkopen beter vuurwerk en muzikaal hebben ze een aantal wereldartiesten in de gelederen. Wij noemen Stromae, maar Oscar the Wolf vinden wij nog toffer. Het album Entity is van serieuze topklasse.

Nu is het tijd voor nieuw werk. Dat komt 29 september uit in de vorm van Infinity. Het eerste wapenfeit is Breathing. Vandaag gelanceerd met bijbehorende videoclip. Klinkt wel weer lekker hoor. Dansbaar, catchy en melancholisch tegelijk. De excentrieke zanger Max Colombie heeft er ook wel iets over te zeggen: ‘’Ik wil breken met het idee dat er muziek is die je “zogenaamd” moet maken. Ik geloof niet in de tweedeling van alternatieve en commerciële muziek.’’ 

Dat gezegd hebbende, schakelen we snel over naar zijn nieuwe nummer. Na zijn ongelooflijk heerlijke eerste album smaakt dit absoluut naar meer. Voor wie snel meer weer, volgende week staan ze op Down the Rabbit Hole, maar in november hebben ze de AFAS Live (de oude HMH, wat een kutnaam is het toch ook hè) helemaal voor zichzelf.

Voor meer nieuwe muziek, check de FHM Playlist die maandelijks wordt aangevuld.

Reageer op artikel:
De nieuwe single van Oscar and the Wolf wordt geheid een radiohit
Sluiten