Braziliaanse bodybuilder gebruikt synthol om eruit te zien als The Incredible Hulk

luc 5 mei 2015 Entertainment

Romario Dos Santos Alves, een Braziliaanse bodybuilder, had bijna geen armen meer nadat ze hem in het ziekenhuis vertelden dat de kans groot was dat zijn armen geamputeerd moesten worden. De reden? Hij wilde eruit zien als the incredible hulk. Maar in plaats van keihard te trainen en tien eiwit-shakies op een dag te drinken, vond hij een veel snellere en effectievere manier om het te doen en dat was door middel van synthol. Deze drug wordt door sommige bodybuilders gebruikt om hun spieren immens te laten groeien, alleen heeft het extreme bij-effecten. Nu wordt hij het monster van zijn stad genoemd, maar wilt hij nog altijd professionele bodybuilder worden. Sommigen leren het ook nooit!

Romario vertelde dat hij verslaafd was aan het injecteren van zijn spieren met de drug. Hij ging zover totdat hij 25 inch bicpes had en ze aanvoelden als steen. Zelfs gewone naalden gingen niet meer in de spier, omdat die te hard geworden was. Hier had Romario wel een oplossing voor, dus haalde hij naalden die gebuikt worden voor het injecteren van stieren.

Hij was zo verslaafd aan de drugs dat hij een einde aan zijn eigen leven wilde maken, terwijl zijn vrouw zes maanden zwanger was. Zijn belachelijke uiterlijk schrikken kinderen af in zijn buurt, waar hij nu het monster wordt genoemd.

Nu vertelt de Braziliaan zijn verhaal om anderen te waarschuwen voor het middel synthol. “I remember the doctor told me that they would need to amputate both arms – they said everything in there, all my muscles, were rock. I want other people to see the dangers, I could have died all because I wanted bigger muscles. It’s just not worth it.”

Romario wil nog steeds zijn droom van professionele bodybuilder werkelijkheid maken, maar hij zal geen drugs meer gebruiken.

Reageer op artikel:
Braziliaanse bodybuilder gebruikt synthol om eruit te zien als The Incredible Hulk
Sluiten