Bravo Team moet de nieuwe Call of Duty onder de Virtual Reality worden

Redactie 7 mrt 2018 Entertainment

De Virtual Realitymarkt gaat de laatste jaren erop los. Zo zien tientallen bedrijven toekomst in de virtuele wereld en worden er allerlei hard- en software gemaakt voor VR. Playstation heeft dit jaar haar eigen VR-bril en daar komen ook nog eens goede games op uit. Zal Bravo Team Call of Duty kunnen verslaan?

Voor de grote Call of Duty fans onder ons zal het antwoord vast wel een dikke neen zijn. Wij zijn het hier enigszins wel mee eens. De game komt nog lang niet aan de graphics en het besturingssysteem, maar dit kan in de toekomst veranderen. Bravo Team is hard op weg om de Virtual Realitywereld te laten zien dat het platform ook werkt in snelle shooters. De trailer die nu is uitgebracht bewijst wel dat een first person shooter best past in het straatje van de VR.

Nu we jaren verder zijn van de consoles als de Playstation 2, worden er steeds minder splitscreen games uitgebracht. Eigenlijk wel jammer, niets is gezelliger dan met je maten op de bank zitten en iedereen door z’n harses knallen. De gehele gamewereld is nu gericht op multiplayer en is dus online te bespelen. Een enkele game komt nog met een splitscreenmode om het hoekje, maar die kun je bijna op één hand natellen. Met die nieuwe VR-modus gaat Bravo Team hier verandering in brengen. Zij aan zij strijden met een wapen in je hand, dat klinkt bijna broederachtig. Wel oppassen dat je elkaars ogen er niet uit slaat.

Het spel is net uitgekomen, dus trommel je maten op. Ga samen of online de strijd aan en geniet van de heerlijke snelle actie in Virtual Reality.

Foto: Playstation

Reageer op artikel:
Bravo Team moet de nieuwe Call of Duty onder de Virtual Reality worden
Sluiten