Only The Brave toont dappere brandweermannen die gigantische bosbranden bevechten

Redactie 20 jul 2017 Entertainment

In ons natte kikkerlandje hebben we weinig last van gortdroge zomers waarin al het water uit ieder leven wezen trekt en het gras compleet uitteert. Hooguit staat het water in de Maas of in de Rijn wat lager waardoor een plaatselijke woonboot scheef komt te liggen.

We hoeven hier dan ook niet bang te zijn voor een uitslaande bosbrand die een compleet natuurgebied in as legt en alles op z’n pad vernietigt.

Brandweermannen in Amerika hebben het op dit punt een heel stuk drukker. De aankomende film Only The Brave focust zich op de brandweermannen, de Granite Mountain Hotshots, die in de staat Arizona natuurbranden in toom moeten houden.

De training om tot dit elitecorps van de brandweer te mogen behoren is keihard en extreem zwaar. De kerels moeten in topconditie zijn om de reusachtige branden altijd en overal de baas te zijn. Only The Brave gaat in op een gigantische bosbrand die in 2013 woedde en de halve staat naar de vernieling hielp. We zien in de trailer de heldhaftige mannen vechten voor wat ze waard zijn terwijl ze op persoonlijk vlak worstelen met deze harde leefwereld.

20 oktober komt Only The Brave naar de bioscopen, het is zeker de moeite waard even te gaan kijken!

Reageer op artikel:
Only The Brave toont dappere brandweermannen die gigantische bosbranden bevechten
Sluiten