Brave burger ziet zijn gestolen Mercedes live op tv kapot worden gereden tijdens achtervolging

Na maanden sparen is het dan eindelijk zo ver: je kan de wereld laten zien dat je genoeg geld hebt voor een dikke Mercedes. Vol trots rijd je in je dikke bak rondjes door de stad zodat iedereen je ziet. Maar daar word je moe van natuurlijk. Je parkeert de wagen voor de deur en gaat dromen over de ruitenwissers, de velgen en dat heerlijke Duitse kontje.

Als je wakker wordt en je uit het raam kijkt verschrompelt je tampeloeris, je nekhaar staat recht overeind en het koude zweet gutst richting je bilnaad. Auto weg! Tien keer zie je de zon opkomen en haar licht schijnen op de lege parkeerplek voor je deur, geen spoor van je Germaanse schoonheid. Todat je de tv aanzet en je live kunt aanschouwen hoe je auto door een hele stoet politieauto’s achterna wordt gezeten op de snelweg. Het gebeurde Mohammed Sukkar uit Los Angeles.

Zijn Mercedes werd niet meer terug gebracht nadat hij hem verhuurd had, waarna zijn waggie vermoedelijk is gebruikt bij een schietpartij. De gedupeerde kerel liet aan nieuwszender CBS weten dat hij nooit meer in de auto zal rijden: “Na het arrestatieteam en traangas in de auto? Geen denken aan. Ik ga nooit meer in die auto rijden”. Wij hadden het wel geweten. Al hadden er twee AT’s in gezeten dan hadden we hem nog over de Scheveningse boulevard gereden om de dames gek te maken. Sterkte Mohammed!

Reageer op artikel:
Brave burger ziet zijn gestolen Mercedes live op tv kapot worden gereden tijdens achtervolging
Sluiten