Kijk Joshua vs. Povetkin tijdens boxing night in The Butcher Social Club

Redactie 18 sep 2018 Entertainment

Binnkort kun je bij THE BUTCHER Social Club weer terecht voor een ouderwetse boxing night. Het was altijd al tof om ‘s nachts thuis bokswedstrijden te kijken, waar je je bed voor uit moest of juist voor op bleef. Nu is het helemaal chill want je kunt het gewoon bij THE BUTCHER Social Club met je maten checken op zaterdag 22 september.

Anthony Joshua en Alexander Povetkin zijn al een tijdje heftig aan het trainen voor hun gevecht en die avond is het dan eindelijk zo ver. Je hebt geen kaartjes nodig. Gewoon wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je moet er snel bij zijn dus om vanaf een chille spot te zien hoe Joshua zijn  WBA ‘super’, IBF en WBO titel verdedigt tegenover Povetkin.

Zonder dat je op Wembley zit, ben je op deze manier toch dichtbij de actie. Zeker omdat je het spektakel op het grootste scherm van Amsterdam kijkt. Wij weten wel waar we gaan kijken. Het spektakel begint om 22:00 uur en de wedstrijd is rond 01:00 uur afgelopen. Klap je nog even een lekkere hamburger erin en knal je daarna vol gas door richting de Mad Fox, waar ongetwijfeld weer een dampende clubavond op het programma staat. Trommel je vrienden op en meld je hier aan bij het Facebook-event, dit kan niet anders dan een heerlijke zaterdagavond worden. No Reservations, First Come First Serve. Niet te lang twijfelen dus!

Foto: Facebook.

Reageer op artikel:
Kijk Joshua vs. Povetkin tijdens boxing night in The Butcher Social Club
Sluiten