Je kunt vanaf vandaag voor het eerst strikes gooien op deze designbowlingbaan in Nederland

Redactie 19 apr 2018 Entertainment

Het is de eerste designbowlingbaan van West-Europa en opent haar deuren in Nederland. Hoe vet is dat?! Je kunt dus nu eindelijk in stijl bowlen. Geen lichtflitsen, geen glow in the dark shit en vooral geen verpauperde houten bowlingcafés. Nu kun je eindelijk met je maten als een echte Daniel Graig strikes gooien alsof het niets is.

Het bowlingparadijs kun je vinden in Warmond (vlakbij Leiden) en heet Lucky’s Bowling. Geheel ingericht om de ingedutte bowlingwereld een schop onder zijn reet te geven. Volgens de bowlingmasters moet de sport van zijn oude imago af en daarom hebben de mensen van Lucky’s Bowling dit paradijsje gebouwd.

Bowlen

Skyline

Nu zul je denken, wat is er nu zo speciaal aan deze setting? Je zult immers wel vaker een bowlingbaan hebben gezien die er beter uitzag dan zo’n glow in the dark party. Er komen namelijk nog wat extraatjes bij kijken die je bowlervaring flink moet opkrikken. Op de achtergrond is er telkens een skyline van een bekende stad te zien die geprojecteerd wordt op de videowand. De ruimte is ingericht met Chesterfield-banken en verdere meubilair van Zuiver en Dutchbone. De bowlingmasters denken ook aan de natuur, want het hele dak ligt bezaait met zonnepanelen.

Gordon Ramsay

Klinkt allemaal ontzettend dik, maar wat nu als je ineens lekkere trek krijgt? De keuken is net zo luxe als de bowlingruimte. Vooral als we het hebben over de kookkunsten. Onze eigen Thijs Geerlings staat daar te zweten en te zwoegen om bij jou een engeltje op je tong te laten pissen. Thijs heeft in het verleden bij Gordon Ramsay in de keuken gestaan, dus dat wordt kwaliteit in de categorie Michelinster. We houden van bowlen, op naar meer van dit soort bowlwalhalla’s. Je kunt altijd nog met sexy Lauren Young palen gaan omgooien met ballen.

Reageer op artikel:
Je kunt vanaf vandaag voor het eerst strikes gooien op deze designbowlingbaan in Nederland
Sluiten