Borg/McEnroe belooft mooie sportfilm te worden over twee tennisrivalen van weleer

Redactie 19 mei 2017 Entertainment

De afgelopen tien jaar kenden wij de tennis clash tussen Roger Federer en Rafael Nadal. Het leverde meesterlijke slagenwisselingen, snoeiharde winners en prachtige vijfsetters in Grand Slam finales op. Maar altijd spraken de Spanjaard en de Zwitser met liefde en vol respect over elkaar. Dat is natuurlijk tekenend voor de grote sportmannen, maar een beetje haat en nijd kan ook geen kwaad.

Vroeger had je ook zo’n clash, eentje waar de onderlinge rivaliteit veel groter was. John McEnroe tegen Björn Borg. De Amerikaanse schreeuwlelijk tegen de rustige Zweed. 22 keer speelden ze tegen elkaar, stand: 11-11.

Borg McEnroe

 

Borg/McEnroe

Nu komt er een verfilming over een van de grootste rivalen uit de tennisgeschiedenis: Borg/McEnroe. Shia LaBeouf zal in de huid van McEnroe kruipen, terwijl Sverrir Gunason de rol van Borg zal vertolken. Doet denken aan Rush, de film over F1-concurrenten Nicky Lauda en James Hunt. Vonden wij ook al goed. Borg/McEnroe kan bij ons dan ook op bovengemiddelde interesse rekenen. Ergens dit jaar in de bioscoop. We houden je op de hoogte.

Reageer op artikel:
Borg/McEnroe belooft mooie sportfilm te worden over twee tennisrivalen van weleer
Sluiten