Kunnen we ons opmaken voor deel twee van Bohemian Rhapsody?

redactie 16 mrt 2019 Uncategorized

Het ziet er naar uit dat er een vervolg komt op de meest succesvolle film van 2018: Bohemian Rhapsody. De autobiografische film over Freddy Mercury was een ongekend succes en de hoofdrolspeler, Rami Malek, won er zelfs een Oscar mee. Reden genoeg voor een vervolg volgens de manager van Queen, Jim Beach.

De fans hebben eigenlijk geen idee waar de film over moet gaan. Hij had op zich een logisch einde. Op het laatst speelde de legendarische rockband namelijk één van de bekendste optredens uit de geschiedenis van de muziek: Live Aid. Daarmee werd op een epische manier een eind gemaakt aan de film. Maar volgens regisseur Rudi Dolezal stopt het verhaal daar niet. De regisseur van meer dan dertig muziekvideo’s van Queen, vertelt dat de band graag een tweede film wil maken. Deze zou logischerwijs moeten beginnen bij Live Aid. Mocht dat waar zijn, dan zijn we natuurlijk heel erg benieuwd. Is het mogelijk om het succes van de eerste film te evenaren?

Bohemian Rhapsody 2

Na Live aid, in juli 1985 speelde Queen nog een laatste tour. Bijna alle optredens in deze reeks waren in de openlucht. Ze gingen verschillende voetbalstadions af, om ze helemaal plat te rocken met hun gruwelijk vette en mooie nummers. Dat zou in principe mooi beeldmateriaal zijn voor een tweede film. Maar ook het ziektebed van de leadzanger zal ongetwijfeld aan bod moeten komen. Het zal in dat geval een ongekend meeslepend verhaal betekenen.

 

 

Reageer op artikel:
Kunnen we ons opmaken voor deel twee van Bohemian Rhapsody?
Sluiten