Eerste foto’s gelekt van de meesterlijke BMW 8-serie cabrio

Redactie 23 jul 2018 Machines

In de herfst komt misschien wel de mooiste auto van dit jaar op de markt in de vorm van de BMW 8-Serie Coupé. Natuurlijk komt ‘ie er ook zonder dak, maar hoe dat eruit komt te zien hadden we wel een idee van, maar nog niks bekends. Tot nu!

Want: tadaaa, daar zijn de eerste gelekte foto’s van de BMW 8-serie cabrio. Zonder camouflage zelfs, maar gewoon in het grijs. Damn, wat een vette bolide is dit zeg. En wat een ongelooflijk goed idee is het geweest om 19 jaar na de laatste BMW 850i de 8-serie weer nieuw leven in te blazen.

Gespot

De BMW is gespot in de omgeving van Loch Assynt in Schotland, tot ergernis van BMW, die de Beemer graag nog even geheim wilden houden. Helaas voor hen, bivakkeerde een lezer van het Britse Auto Express in dezelfde regio, om de dakloze gelijk maar op de foto te zetten en door te sturen naar het autoblad.

M850i Convertible

En dan gaat het hier ook nog om een M850i Convertible, het voorlopige topmodel van de 8-serie. Die blijft gelukkig niet top of the bill, want BMW gaat ook een BMW M8 maken. Wij kunnen niet wachten totdat we daar in mogen zitten om ‘m voor jullie te testen (doen we graag hoor).

 BMW 8-serie cabrio
BMW M850i
 BMW 8-serie cabrio
BMW M850i

Foto’s: Iain Pollo / Auto Express

autoblog.nl

Reageer op artikel:
Eerste foto’s gelekt van de meesterlijke BMW 8-serie cabrio
Sluiten