Bluesmart Suitcase is de coolste koffer van dit decennium

koen 23 okt 2014 Entertainment

In de tijd van vette gadgets en baanbrekende innovaties is de reiskoffer inmiddels niets meer dan een simpele hutkoffer. Althans, dat was het. De Bluesmart Suitcase is het nieuwe hebbedingetje op reisgebied!

De Bluesmart Suitcase is verbonden met je smartphone. Handig, want via bluetooth kun je de koffer op slot zetten wanneer je wilt. Ook gaat die automatisch op slot als je hem ergens laat staan of als je te ver uit de buurt bent van de koffer. Het gezeur met die irritante sloten is dus voorbij. Ook kun je de locatie checken van je reisgenoot. Mocht die gejat worden kun je ‘m dus altijd terug vinden.

Verder is de koffer volledig waterdicht en dat is fijn voor als jij je laptop, tablet of iets dergelijks meeneemt. En dat is niet het enige. Deze koffer heeft een apart vak voor deze apparaten. Wanneer je in de rij staat voor de controle kun je ze er gemakkelijk en snel uithalen zonder eerst je hele koffer over hoop te moeten halen. 

Wat ook lekker is aan deze koffer is dat er een accu inzit waarmee jij je telefoon, laptop en tablet mee kunt opladen. De accu is zelfs zo groot dat jij maar liefst zes keer jouw toestel kan opladen. Ideaal voor verre reizen. Kun jij altijd connected blijven.

Misschien wel het vetste aan de Bluesmart Suitcase is dat er een ingebouwde digitale weegschaal inzit. Niet hoeveel kilo die hamburger van gisteravond je zwaarder heeft gemaakt, maar zodat je altijd en overal kan checken hoe zwaar je koffer is.

Er is wel één klein zwaar minpuntje. De koffer weegt van zichzelf al vier kilo. Met handbagage mag je bij de meeste luchtmaatschappijen meestal maar tien kilo meenemen dus je houdt maar zes kilo over. Niet heel veel maar dat doet niks af aan het feit dat dit een koffer van het gruwelijkste soort is. Dik! 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Meer weten over de Bluesmart Suitcase? Filmpje!

Reageer op artikel:
Bluesmart Suitcase is de coolste koffer van dit decennium
Sluiten