Oogstrelende Blue Lake Retreat is het bezoeken waard

Redactie 21 apr 2017 Entertainment

Een mooi huis wordt alleen maar mooier als het in een mooie omgeving staat die past bij de casa. Een Disney-kasteel past totaal niet in hartje Rotterdam terwijl een luxe penthouse daar veel beter tot zijn recht komt en extreem veel potentiële kopers trekt.

Aan het idyllische Lake Flato in Texas is de Blue Lake Retreat neergezet die perfect bij de omgeving past. Dit huis dat drie verdiepingen telt, is gewoonweg adembenemend te noemen en is één met het landschap.

Het uitzicht trekt volle zalen en de garage is groot genoeg voor een divisie aan dikke benzineslurpende pick-ups. Er zijn veel natuurlijke materialen verwerkt in de villa en door een hoeveelheid ramen waar een glazenwasser nogal opgewonden van raakt, heb je altijd licht in je huis.

Gelukkig ligt er ook een vlonder aan het meer zodat je tijdens de snikhete Texaanse zomers onder het barbecueën in het water kan springen. We houden jullie op de hoogte wanneer dit wonderlijke huis in de verkoop gaat, reken er maar niet op dat je de Blue Lake Retreat kan kopen voor een krat pil, twee knaken en een bounty erbij.

Hi Consumption

Reageer op artikel:
Oogstrelende Blue Lake Retreat is het bezoeken waard
Sluiten