Bloedstollende serie Midnight Sun staat nu op Netflix

Redactie 6 nov 2017 Entertainment

De Zweedse serie Midnight Sun ging vorig jaar al in première maar is vanaf deze week te bekijken op Netflix. Dat is goed nieuws, want dit is een retespannend verhaal dat weleens je nieuwe serieverslaving kan worden. 

Het verhaal is geschreven door Måns Mårlind en Björn Stein. Gaat er nog geen belletje rinkelen? Dan wel als we zeggen dat zij ook de geestelijk vaders van The Bridge zijn. De schrijvers hebben het voor elkaar gekregen om een verhaallijn te creëren die nóg spannender als bij The Bridge. De dramatische ontwikkelingen trekken je vanzelf mee het verhaal in.

Als er in de Zweedse stad Kiruna een man wakker wordt, is hij vastgebonden aan het rotorblad van een helikopter. Wanneer de helikopter start vindt de man op gruwelijke wijze de dood. Tijdens het onderzoeken van de zaak ontdekken ze dat de man van Franse afkomst is. Naarmate de tijd neemt het dodental toe. De zaak wordt helemaal gecompliceerd wanneer ze op een samenzwering van dorpsbewoners stuiten, aldus het veelbelovende plot van het verhaal.

‘We geven je in de eerste plaats een goede thriller en dan speelt zich daarin nog wat extra’s af’, zei Måns Mårlind tegen de VPRO. Het eerste seizoen van de bloedstollende serie is nu te zien op Netflix. Ben jij voorlopig weer onder de pannen.

Reageer op artikel:
Bloedstollende serie Midnight Sun staat nu op Netflix
Sluiten