Rockstar gunt ons gloednieuwe beelden van Red Dead Redemption 2

redactie 2 okt 2018 Entertainment

Onze lieve vrienden van Rockstar Games zijn in een goede bui deze week. Gisteren dropten ze een gameplay van Red Dead Redemption 2. En deze  nieuwe trailer zit er best wel retestrak uit. We kunnen zien waarin de Arthur en de Van der Linde-gang nou weer in terecht gaat komen. Een hoop misdadige activiteiten in ieder geval. Dat is maar goed  ook, anders zou het wel heul saai worden. 

John Marston

Cowboygameliefhebbers wachten al eeuwig op de nieuwe Red Dead Redemption. Gelukkig gaat die er nu komen.  Maar gaan we er tevreden mee zijn? John Marston uit het eerste deel komt overigens gewoon weer terug. Hij is nu alleen 10 jaar jonger. Hoe groot zijn rol in het tweede deel gaat zijn weten we nog niet. Hij is er in in ieder geval bij.

Grand Theft Horse

Deze game is alles behalve steriel, zo  zijn er treinovervallen, ruziënde bendes en lekker veel geweld. De trailer laat al wel zien hoe vloeiend alles gaat worden, je kan lekker veel keuzes maken. Ga je een bank of een koets overvallen? Doe gewoon lekker wat je zelf wil in deze open world-game. Ze hadden de game op zich ook Grand Theft Horse kunnen noemen. Bij al deze activiteiten moet je trouwens wel uit handen zien te blijven van de politie, of in dit geval, de sheriff. Als je helemaal het boefje uit gaat hangen komen zelfs bounty hunters achter je aan.

Red Dead Redemption 2 komt al vlug uit. Vanaf 26 oktober is de game beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

 

Reageer op artikel:
Rockstar gunt ons gloednieuwe beelden van Red Dead Redemption 2
Sluiten