Marvel komt met een R-Rated BLADE film?

redactie 9 mrt 2019 Entertainment

Het is weer tijd voor wat nieuwe geruchten. Er wordt namelijk op internet volop gespeculeerd over een R-Rated (alleen voor volwassenen) reboot van de Marvel superheld Blade. Misschien denk je nu, was er in 1998 niet al een R-Rated Blade film? Klopt, maar aangezien Blade onder licentie staat bij Marvel en dat bedrijf is overgenomen door het gezinsvriendelijke Disney, leek het onrealistisch dat er ooit nog een nieuwe Blade zou komen. Blijkbaar is Disney nu toch teruggekomen op dit besluit. 

Na het succes van onder andere Deadpool, dat een van de eerste R-Rated films was na de Marvel overname van Disney, konden we voor meer geweld en bloed altijd terecht bij Fox, Sony en Netflix films en series. Denk aan The Punisher, Logan en Venom. Waarschijnlijk ziet Disney nu dus eindelijk in dat niet elke film kindvriendelijk hoeft te zijn. Daarnaast staan er meerdere films uit de Marvel Comics Universe op de planning. Mocht even je geheugen willen opfrissen, hier is de epische openings scene van Blade uit 1998.

Blade Trilogy

Blade gaat over een half mens half onsterfelijk wezen dat uit is op wraak. Na de dood van zijn moeder wil Blade antwoorden hebben. Natuurlijk wordt zijn zoektocht belemmert door gevaarlijke vampiers. Zij willen de mensheid uitroeien. Dit gebeurt met veel bloed, geweld en hier en daar wat seksueel getinte momenten. Ook de soundtracks van de film zijn inmiddels iconische nummers geworden. Mocht je de film nooit gezien hebben, kom je er waarschijnlijk achter dat een paar toffe beats afkomstig zijn van de film.

Blade 1998

Wesley Snipes

Of de nieuwe Blade film een vervolg of remake gaat worden, moet nog bevestigd worden. Maar de geruchten spreken aardig veel over Wesley Snipes, die in de eerste trilogie de hoofdpersonage speelde. Of we deze geruchten serieus moeten nemen, daarvoor zullen de producenten een officiële bevestiging op moeten geven. Maar het lijkt erop dat we ons kunnen verheugen op een remake, reboot of vervolg van deze epische actieheld.

Reageer op artikel:
Marvel komt met een R-Rated BLADE film?
Sluiten