The Blacklist maakt komst van zevende seizoen bekend

redactie 12 mrt 2019 Entertainment

Het zevende seizoen van de populaire misdaadserie The Blacklist is een feit, zo vertelt Vanity Fair. De producenten van de serie zijn ontzettend trots op de hardwerkende staff and crew, aldus het management van NBC Lisa Katz en Tracey Pakosta. Na het debuut van het eerste seizoen in 2013 kreeg de serie enorm veel goede reviews. Het gaat zo goed met de serie, dat ze hebben besloten er nog een seizoen aan te plakken. Very nice!

The Blacklist werd zelfs zo goed bekeken dat ‘ie de kijkcijfers van The Voice US verslond. Door maar liefst twaalf miljoen kijkers was de beslissing voor een doorstart van The Blacklist een makkelijke om te maken. Het script zat goed in elkaar, de karakters waren geloofwaardig en het verhaal zorgde voor spannende momenten op de buis. Vandaar dat een vervolg niet uit kon blijven. Het zesde seizoen wordt momenteel uitgezonden door NBC. Check hier de bloedstollende promo van het huidige seizoen.

The Blacklist

The Blacklist is een misdaadserie over een crimineel genie, genaamd Red. Deze oud-overheidsmedewerker heeft twintig jaar geleden besloten om zijn geld te verdienen in het criminele circuit. Hij groeit in die twee decennia uit tot de ‘concierge of crime’. Een handelaar die allerlei mensen aan elkaar verbindt, maar zelf altijd buiten schot blijft. Ondertussen heeft ‘ie een lijst met schurken samengesteld die veel gevaarlijker zijn dan iedereen denkt. Ze zijn op geniale wijze de popo’s telkens te slim af.  Mocht je de serie nog niet gezien hebben: hij staat tot en met seizoen vijf op Netflix. Check de serie snel, voor je het weet verlaat de serie het platform.  ‘T zal niet de eerste zijn.

 

Reageer op artikel:
The Blacklist maakt komst van zevende seizoen bekend
Sluiten