Bizar verhaal: huurmoordenaar beboet wegens het NIET uitvoeren van de moord

koen 15 jan 2015 Entertainment

Oké, we hebben weer een gevalletje WTF te pakken. In Noorwegen werd een 21-jarige dude nicht pislink nadat hij een blauwtje had gelopen bij een 17-jarige jongen. De meesten lopen bij een blauwtje met de staart tussen de benen weg. Niet deze valse nicht. Wat heet. Woest was ‘ie! Buiten zinnen. Zo van de kaart, dat hij een gast in om de desbetreffende knul om te leggen. Een kopje kleiner te maken. Inderdaad: te vermoorden. De huurmoordenaar vond het prima, het is immers zijn baan…

Zo ver kwam het niet, want godzijdank konden de autoriteiten in Noorwegen op tijd ingrijpen voordat er van het leven werd beroofd om zoiets onbenulligs. Maarrr. Diezelfde autoriteiten hadden geen enkel bewijs dat de huurmoordenaar ook daadwerkelijk de intentie had om zijn taak tot uitvoering te brengen, dus daar kon hij ook niet voor gestraft worden.

En dan? Tsja, dan blijft er maar een mogelijkheid over: de huurmoordenaar een boete geven voor fraude met als reden het niet uitvoeren van zijn taak. HUH? W00t. Neeeeee. Ja man. Die gast komt weg met een boete voor fraude, omdat hij zijn taak (het vermoorden van een persoon) niet heeft uitgevoerd. Da’s bizar he? Nou precies!

Daar staat tegenover dat de in liefdesverdriet verkerende faggot twee jaar moet brommen gezien zijn plan iemand van het leven te beroven. Waarschijnlijk wordt dat nog flink ingekort, omdat de jongen alles bekend heeft. 

De huurmoordenaar lacht het hardst. Hij is niet veroordeeld tot een gevangenisstraf en wist ook nog eens winst te behalen uit het hele incident. Hij heeft namelijk een boete gekregen van omgerekend zo’n €1.100, terwijl hij is ingehuurd voor een bedrag van ongeveer €4.500,-. De wiskundigen onder ons komen dan tot de conclusie dat de huurmoordenaar een winst heeft gescoord van €3.400 E’tjes, zonder ook maar iemand te killen.  Dat is nog eens makkelijk verdienen! Misschien is het zelfs nog wel wat meer, want de opdrachtgevende homo beweert dat hij de huurmoordenaar zo’n €6,700,- heeft betaald. Gna! Wat een trippend verhaal.

Via Mirror.co.uk

Reageer op artikel:
Bizar verhaal: huurmoordenaar beboet wegens het NIET uitvoeren van de moord
Sluiten