Financieel expert voorspelt zieke stijging van de Bitcoin

Redactie 23 mrt 2018 Entertainment

De cryptocurrencies zijn op het moment gestaag aan het dalen. Uitermate kut als je flink geïnvesteerd hebt in bijvoorbeeld de Bitcoin en je waarde nu elke dag ziet kelderen. Gelukkig is er ‘goed’ nieuws vanuit financieel expert Thomas Lee. Volgens die meneer gaan we allemaal tantoerijk worden met z’n allen. Lambo! 

Lee werkte bij grote bedrijven als J.P. Morgan. Daar was hij hoofdstrateeg. Hij is zeker niet een onbekende in de financiële wereld dus hij weet wel waar hij over praat. Volgens hem gaat de Bitcoin ziek hard stijgen. Natuurlijk geen bevestiging, want de Bitcoin blijft een risky munt. Hij zegt dat het allemaal goed komt met de digitale munt en zelfs meer dan dat.

Zieke stijging Bitcoin

Volgens Thomas Lee zal de Bitcoin midden dit jaar terugkeren naar het niveau van 16.000 euro en als we vuurpijlen in de lucht knallen moet de cryptomunt 20.000 E’tjes waard zijn. Lekker zeg. Dat zijn uitspraken waar we iets mee kunnen. De man beweert dat de munt nog hoger uitkomt dan het record begin 2018. Natuurlijk vragen wij ons af hoe hij dit allemaal weet. Misschien heeft hij wél zo’n glazen bol weten te bemachtigen. Of hij propt die duim in z’n bek en kijkt wat er uitkomt. Dat zou natuurlijk ook goed kunnen.

Lee doet zijn voorspellingen aan de hand van de gemiddelde stijgingen van de Bitcoinwaarde na eerdere dalingen. Er wordt ook gekeken hoe groot die daling was en hoe lang ‘ie aanhield. Laten we dus hopen dat meneer Lee gelijk heeft. Uiteindelijk zegt hij dat de munt in 2022 20.000 euro waard zal zijn. Jongens, dat zou nog eens goed nieuws zijn. Dan kun je beter nu investeren, de Bitcoin is in tijden nog niet zo laag geweest. Zelf wetûh!

Want.nl

Reageer op artikel:
Financieel expert voorspelt zieke stijging van de Bitcoin
Sluiten