Jack en zijn gigantische BitBean staak

Redactie 2 feb 2018 Entertainment

Als gevolg van de economische ineenstorting en de ontberingen op het platteland in 2009, wordt de boerenzoon Jack door zijn vrouw naar de stad gestuurd om met de laatste € 1.000 een koe te kopen. Eenmaal in de stad aangekomen dook Jack echter onmiddellijk een kroeg in waar hij een oude hippie-vriend tegen het lijf liep. Zijn hippie-vriend vertelde hem over een nieuw idee dat onder de naam ‘BitBeans’ de mensen kon bevrijden van loonslavernij. De hippie-vriend had werkelijk talloze redenen waarom dit idee zo geweldig was. ‘Het is zo goedkoop, direct van mens tot mens, geen tussenhandel, het is anoniem, het is betrouwbaar, niemand kan het reguleren, het is zonder financieel risico’. En hoewel alle informatie niet volledig juist was, was Jack geïnspireerd en investeerde hij meteen zijn laatste €1.000 in de BitBeans.

Toen Jack, die zich door zijn slimme investering zijn in de zevende hemel waande, terugkeerde op zijn boerderij was zijn vrouw woedend. Jack was er niet in geslaagd een koe te kopen maar kwam thuis een met prachtige en niet bewezen verhalen en zijn magische BitBeans. Hoogst verontwaardigd gooide zijn vrouw de portefeuille gevuld met de magische BitBeans het weiland in. En daar bleven ze liggen.

Attractie
Een lange tijd bleven de BitBeans in het weiland liggen zonder dat er iets gebeurde. Eigenlijk was iedereen het gehele voorval met die vreemde BitBeans al vergeten. In de loop der jaren zag Jack echter langzaam nieuw leven in zijn weiland verschijnen. In een rustig tempo had een vreemde plant zijn wortels diep in het weiland geboord en begon nu de omgeving te overheersen. Deze vreemde plant viel ook op bij de mensen uit het dorp, die er erg lacherig om deden. De plant had een verwelkte uitstraling en iedereen beschouwde deze als een tijdelijk onkruid. Echter voordat iedereen het in de gaten had, was deze BitBean een prominente lokale attractie geworden die nu zelfs toeristen van veraf begon te trekken. De BitBean had een grote aantrekkingskracht op een breed en ongelovig publiek en ook kenners die de unieke eigenschappen van de BitBean herkenden en waardeerden.

De BitBean groeide zo snel, veel sneller dan de gebruikelijke winstgevende gewassen, en begon zijtakken te vormen met elk hun unieke kenmerken en verschillende innovatieve verbeteringen. De echte scherpzinnige toeschouwers realiseerden zich ook dat de stekken of de klonen van de BitBean voor verschillende doeleinden gebruikt konden worden. Later werden al deze stekken of klonen ook wel ‘Forks’ genoemd: De alternatieve munt’. Er ontstonden bijvoorbeeld Forks voor valuta, gaming, documenten, opslag, een nieuw type web, anonimiteit, snelheid, voor allerlei soorten bedrijven en voor machine-tot-machine communicatie. Door de Forks ontstond een nieuw veilig en revolutionair economisch systeem dat gebaseerd was op onveranderlijke gedecentraliseerde transparantie. Althans in de meeste gevallen dan.

Groei
De groei van het BitBean systeem was gewoonweg niet te stoppen. Zijn wortels waren ver onder het weiland verspreid en reikte nu naar andere landen ver buiten de controle van enige overheid of toezichthouder. De opbrengst van de BitBean was ongekend hoog waarbij iedere specifieke Fork weer zijn eigen kenmerkende voordelen had. Kortweg het gehele economische landschap veranderde en iedereen wilde daar zijn deel van hebben.

De eerdere internetrevolutie waarbij de technische protocollen die alles deden werken weinig financiële waarde hadden, bleek in een sterk afgeschermde omgeving plaats te vinden waarbij de bedenkers en ontwikkelaars alle macht en data voor zichzelf behielden. Echter in tegenstelling tot de eerdere internetrevolutie vormden de BitBean en zijn Forks een open systeem waarbij iedereen zijn deel van de toenemende en vaak explosieve waarde zou kunnen toeëigenen.

Onwerkelijk zoals in een sprookje behaalde de BitBean overal een ongelooflijke groei waarbij de resultaten zelfs tot aan de wolken (Clouds) reikte. Echter in de wolken woonde het reuzenvolk ‘De Ogre’ die de fenomenale groei van de BitBean dwars door de bodem van hun rijk zagen steken. Zij waren bang dat zij van hun verheven troon zouden worden gestoten door de BitBeans rijkdom van de gewone mensen. Zij haalden werkelijk alle trucjes uit de kast om het geloof in de BitBean bij de gewone mens te ondermijnen. De Ogre verkondigden dat de BitBean slechts ‘gebakken lucht’ was en dat het onmogelijk waar kon zijn dat de gewone mens hiervan zou kunnen profiteren. De waarheid was echter dat de Ogre bang waren dat de gewone mens zou opklimmen naar het voorheen onbereikbare rijk in de wolken en daar alle macht naar zich toe zouden trekken. De gewone man zou over de hemel kunnen regeren en met zonneschijn, wolken, regen en bliksem de wereld beneden hen overheersen.

Plan
In werkelijkheid begeerden de Ogre de verbluffende winstgroei en het ongelooflijke bereik van het verspreidende netwerk van wortels en takken van de BitBean. De Ogre realiseerden dat hun eerste mediaoffensief niet de gewenste uitwerking had dus bedachten ze een nieuw sluw plan. Ze zouden een nieuw offensief inzetten met een ander instrument dat zij hadden ontwikkeld. Wat zij gebruikten was een eindeloze stroom van papieren derivaten die totaal geen relatie hadden met de BitBean. De papieren derivaten zouden kunnen worden gebruikt om oppositie te voeren en weerstand te bieden aan de ongekende groei van de BitBean.

De Ogre zagen dat de explosieve groei van de wijdverspreide BitBean niet te stoppen was en op den duur tot problemen zou leiden. Ook probeerden zij de massieve stam van de BitBean om te kappen, maar dit bleek een onmogelijke opgave. De BitBean had eigenlijk geen centrale stam meer, had overal nieuwe stammen ontwikkeld en was wijdverspreid geworteld. De BitBean kon niet vernietigd worden zolang hij elders gewoon door kon groeien en zijn vreemde en winstgevende vruchten door zo velen begeerd werden.

Paleis
Vandaag de dag is de stand van zaken omtrent de BitBean onveranderd. De BitBean en zijn alternatieven zijn niet meer weg te denken en zullen een economische revolutie teweeg brengen. Jack en zijn vrouw hebben de boerderij verlaten en hebben ergens in een vergelegen paradijs hun paleisje gebouwd. De nietige investering van € 1.000, die Jack in een rokerige en duistere kroeg heeft gedaan, is inmiddels miljoenen euro’s waard geworden.

En nog steeds zorgt de BitBean en zijn alternatieven er voor dat mensen snel rijk worden. Iedereen heeft het heilige geloof dat de BitBean en zijn Forks de wereld in een ongekend tempo voor altijd zal veranderen. Nu hoor ik jou de vraag stellen: ‘Hoe kan ik ook profiteren van deze financiële revolutie?

VerifiedCryptoTraders.com is een nieuw en hecht team van marktspecialisten en handelaren die door nauwe samenwerking de waarde van hun gecombineerde inzichten en talenten optimaal kunnen inzetten. Door hun kennis en ervaring met jou te delen kunnen zij jou wegwijs maken in de wereld van de BitBean. Zij adviseren jou wanneer het ideale moment is om te investeren en geven jou informatie over de onderliggende zaken, het laatste nieuws, de verschillende inzichten en meer.

Er zijn al zoveel mensen die de raad van een familielid of een bekende hebben opgevolgd zonder dat zij enige betrouwbare kennis van zaken hadden. Bij  VerifiedCryptoTraders.com is dit totaal anders. In de loop van tijd zal je niet alleen een goede winst maken maar zal je ook bekend zijn met de verschillende investeringstechnieken en zal je de financiële markt en de specifieke grafische informatie ook begrijpen. Neem eens een kijkje op de website van VerifiedCryptoTraders.com en profiteer van de ervaring en kennis die zij jou bieden! Hier kun je ze volgen op Telegram.

Reageer op artikel:
Jack en zijn gigantische BitBean staak
Sluiten