‘Nieuwe BioShock-game in de maak’

Redactie 16 apr 2018 Entertainment

Ontzettend tof onverwacht nieuws vanuit de BioShock franchise. Er zou in het diepste der diepste geheimen een game in ontwikkeling zijn door de makers die bezig waren met Mafia 3. Dit zegt een bekende gamejournalist van het bekende platform Kotaku.

Laten we vooraf zeggen dat je dit nieuws nog niet over de daken hoeft te schreeuwen. App de minister president niet en plan ook nog niet vrij voor de komende drie jaar. Het is allemaal nog een gerucht, maar wel een nieuwtje wat niet onwaarschijnlijk is.

Vervolg franchise

Veel gamers zagen geen vervolg komen in de BioShock-serie. 2K Games is uit elkaar gegaan nadat het derde deel, BioShock Infinite, uit was. Gelukkig is Take Two, het moederbedrijf achter 2K Games, bezig met een vervolg met een populaire 2K Games-franchise. Dat zou natuurlijk BioShock kunnen zijn, maar ook zomaar Borderlands. Wij zijn in ieder geval mega blij als dit nieuws blijkt te kloppen. BioShock heeft de gamewereld zeker verandert. Zo zagen we dat je zonder cutscenes, ook een geniaal spel kunt maken. Lovend door heel veel recensenten.

Ondergronds?

Het project is nog helemaal geheim en alle mensen die erbij betrokken zouden zijn, zouden stijf hun mond dichthouden. De geruchten gaan rond dat het project Parkside heet. In wat voor wereld zou de nieuwe BioShock zich afspelen? Onderwater en in de lucht hebben we gehad, dan nu onder de grond? We zullen het zien. Als ‘ie er komt, wordt het in ieder geval geniaal.

BioShock
Foto: 2K Games
Reageer op artikel:
‘Nieuwe BioShock-game in de maak’
Sluiten