Binnenkort kun je hangen op deze boot die lijkt op een drijvende UFO

redactie 24 nov 2016 Entertainment

Als je op deze boot chillt, waan je je in de wereld van Star Wars of Star Trek. Als je niet beter wist, zou je denken dat Darth Vader in je nek staat te hijgen. Het is de Jet Capsule in de vorm van een klassieke UFO. Ze hopen ‘m in 2018 te kunnen bouwen en verkopen.

Het is wel echt een boot om op te chillen, want hard gaat ‘ie niet. Met zestien kilometer per uur zwemmen de sloomste vissen je nog voorbij, maar dat is altijd nog beter dan je knalgele rubberboot. Om ervoor te zorgen dat je er geen eeuwen over doet op om je bestemming te komen, moet de capsule met de helikopter naar de locatie gevlogen worden. Wel nep voor een UFO.

Relaxen op zee

Het uitzicht is altijd goed. Of je nou boven of onder water kijkt. Buiten is er plek voor zonnepanelen en een spot waar je zelf wat zon kunt vangen. Er zit zelfs een behoorlijke keuken in en een master bedroom waar je U tegen zegt.

Tot nu toe is het slechts een droom en een project in de kinderschoenen, maar naar verluidt komt er binnenkort een Kickstart campagne van de grond.

Foto’s: Jet Capsule.

Reageer op artikel:
Binnenkort kun je hangen op deze boot die lijkt op een drijvende UFO
Sluiten