Binnen nu en 50 jaar lopen we massaal robots te palen

Redactie 5 aug 2015 Entertainment

Ja. Wen er maar alvast aan. Binnen nu en vijftig jaar lopen we keihard robots te pompen. Rammen we onze opperwachtmeester met volle kracht in een soppende machinale vagina. Maf he? Gaat echt gebeuren, als we Dr Helen Driscoll van de University of Sunderland moeten geloven.

Doctorandus Driscoll, een expert op het gebied van psychologie en seks, is van mening dat rondom het jaar 2070 seks met robots alom geaccepteerd is, en er zelfs een reële kans bestaat dat een batspartijtje met een androïde nog populairder is dan met een meisje van vlees en bloed.

Tegen de Britse krant The Mirror zei Helen: ‘We tend to think about issues such as virtual reality and robotic sex within the context of current norms. But if we think back to the social norms about sex that existed just 100 years ago, it is obvious that they have changed rapidly and radically.

Zit wat in. Of denk jij dat je overgrootoma het vroeger logisch had gevonden als je toentertijd zou vertellen dat je regelmatig een halve vibrerende komkommer in de doos van je vriendin propt om haar zo tot een sidderend hoogtepunt te laten komen. Wij denken dat ze dan best bedenkelijk had gekeken. Net als wij nu.


Zou jij d’r doen?

Enfin, mevrouw de deskundige denkt dus ook dat seks met robots nog populairder gaat worden dan met een mens. Dit omdat een robot wel honderden verschillende standjes aankan, van geen ophouden weet en eigenlijk elke soort ervaring wel aankan.

Toch wel een beetje eng he, die toekomst. Wij wachten het vrolijk af! Tegen die tijd mogen we sowieso blij zijn als we op zaterdag nog een potje voetbal kunnen kijken bij de plaatselijke FC, laat staan dat we dan bezig zijn over het aanstampen van de vajayjay van een robot. Maar goed, zoals een aloud gezegde luidt: zeg nooit nooit.

Reageer op artikel:
Binnen nu en 50 jaar lopen we massaal robots te palen
Sluiten