Bij het meest dure appartement in New York krijg je een Rolls Royce en een trip naar de ruimte

Redactie 13 mei 2018 Entertainment

Heb je nog wat overtollig money op de bank? Heb je altijd al in New York willen bivakkeren? Het duurste appartement van New York staat namelijk in de verkoop voor een luttel bedrag van 85 miljoen dollar. Ideaal! Het enorme verblijf heeft een prachtig uitzicht over Manhattan en komt met een aantal bijzondere extra’s.

Een van de enorme voordelen is dat er bij het appartement een butler en een privé-chef zitten. Dat is natuurlijk al super chill. Maar daar houdt het absoluut niet op. Daarnaast bevat het appartement twee Rolls-Royce Phantoms, een Lamborghini Aventador roadster, een jacht ter waarde van 1 miljoen dollar en een plek waar je jaarlijks de zomer kan spenderen in een grote villa buiten de stad.

Het houdt niet op in New York

Als dit je nog niet overtuigd had dan doet het volgende dat wel. Je krijgt een jaar lang wekelijks dinertjes bij celebrity chef Daniel Boulud’s 65e street flagship restaurant. Daarnaast krijg je twee seizoenkaarten voor de Brooklyn Nets ter waarde van 225k dollar. Als dat nog niet genoeg is krijg je ook nog is twee plekken op een raket vlucht ter waarde van 250k dollar. We zeiden het, er zijn behoorlijk wat extra’s.

Het idee achter het dure appartement is dat iemand die niet uit New York komt, hier kan gaan wonen en meteen een New Yorker zijn lifestyle over kan nemen. Geen idee of je dat moet willen maar ze beweren dat dat dus erg gaaf is. Wij krijgen er knuistjes van. Hier een aantal foto’s van het mooie stekkie:

DANIEL NEIDITCH – RIVER 2 RIVER REALTY
DANIEL NEIDITCH – RIVER 2 RIVER REALTY
DANIEL NEIDITCH – RIVER 2 RIVER REALTY

Foto: DANIEL NEIDITCH – RIVER 2 RIVER REALTY

 

Reageer op artikel:
Bij het meest dure appartement in New York krijg je een Rolls Royce en een trip naar de ruimte
Sluiten