Big2 en Veronica van Hoogdalem droppen hun Top-5 favoriete Lowlands acts

Redactie 17 aug 2015 Entertainment

Nog een paar dagen trappelen van ongeduld en dan gaan de hekken van Lowlands weer open. Hét festival onder de Nederlandse festivals belooft weer een knaller van een editie te worden met acts als The Chemical Brothers, Kendrick Lamer en Âme. Een weekend lang partyen tot de zon opkomt. Man, wat hebben wij er zin in! Daarin zijn we niet de enigen. Ex-FHM covermodel Veronica van Hoogdalem en rapper Big2 van The Opposites zijn ook van de partij. Maar naar welke artiesten kijken zij het meest uit? Voor KPN en Music State zetten zij hun favoriete 5 op een rijtje.

Zeker is dat zij naar één act in het bijzonder uitkijken. Hij is een 23-jarige technisch begaafde producer die na zijn eerste setjes in home-base Deventer al snel opklom tot een gevestigde naam in de house- en technoscene. Ondersteund door een dik decor met 3D-mapping en zijn signature analoge drumcomputer, belooft hij hoge ogen te gooien met zijn energieke Lowlands live show. Wie is dit veelbelovende talent, die wel van een kippetje houdt? Bekijk de video!

In het kader van talent ontdekken gaat Veronica van Hoogdalem telkens met een andere artiest een festival af. Meer zien? Check musicstate.nl, een initiatief van KPN.

Reageer op artikel:
Big2 en Veronica van Hoogdalem droppen hun Top-5 favoriete Lowlands acts
Sluiten