Bierviltjes zijn een toffe manier van reclame maken

Redactie 19 jun 2017 Entertainment

Het is ongelooflijk moeilijk om bewust flink viral te gaan, maar er zijn natuurlijk wel opties en ideeën die je eerder viral laten gaan dan een ‘goede video’ of advertentie. Nu is viral gaan het hoogste doel en hebben we het eigenlijk gewoon over bereik en dat mensen je onthouden. We hadden het al wel eens over visitekaartje die jouw bedrijf moet nestelen in de hersenen van een ieder die jou visitekaartje tegen komt. Maar ja, hoe krijg je je visitekaartje aan de man. Er is een veel simpelere manier: bierviltjes!

Gerelateerde afbeelding

Elke man drinkt bier en als dat niet zo is, drinkt hij wel iets anders waar ook een bierviltje onder komt te liggen. We spelen met die dingen, schrijven nummers van de zojuist versierde hotties op en verscheuren ze omdat we toch íets moeten doen met onze handen. Links of rechtsom, je kijkt heel vaak naar je bierviltje. Alleen staat daar nu het logo van een biermerk, niet heel interessant dus. Jij kan ervoor zorgen dat er wel hele interessante bierviltjes op de tafels gekwakt worden: bierviltjes bedrukken.

Of je nou een feestje geeft, je bedrijf exposure wilt geven of je maten voor lul wilt zetten. Alles is mogelijk en de meeste mensen zullen het idee alleen al heel origineel vinden. Dus bedenk wat tofs en laat je bierviltjes bedrukken bij drukland.nl, de eindbazen van de bedrukking.

Afbeeldingsresultaat voor bierviltje bedrukken drukland

Reageer op artikel:
Bierviltjes zijn een toffe manier van reclame maken
Sluiten