Deze bieropener stuurt een bericht naar al je maten als je een biertje opent

Redactie 17 mrt 2018 Entertainment

Sommige mensen openen hun biertje met hun tanden, anderen met een pizza en zelfs sommige vrouwen kunnen het met hun borsten. Om dat biertje dan alleen op te drinken is niet zo tof, je wilt eenmaal lekker op het terras of in je mancave met je maten proosten. Deze bieropener heeft daar een oplossing voor.

De BOx bieropener opent een biertje als vanouds. De heerlijke sound van het bruisende koolzuur dat zich ontpopt en zich in de wilde natuur verspreidt klinkt als geen ander met deze innovatieve bieropener. We weten allemaal dat het openen van een biertje tot een van de mooiste geluiden op de wereld behoort. Niet altijd kun deze gebeurtenis vastleggen met je vrienden. Ze zijn er niet en hebben geen zin om te komen. Daarvoor is de BOx in het leven geroepen.

Trommel je squad op

De opener is verbonden met een app. Elke keer als jij een koude rakker opent, stuurt de app een bericht naar je maten dat je gaat genieten van een koud pilsje. Natuurlijk een mooie gelegenheid om je squad op te trommelen en weer eens bij het vuur te hebben over die ene lekkere chick. Tegelijkertijd stuurt de app ook nog een locatie mee, zodat je makkers meteen weten waar ze heen moeten. Hoe chill is dat?

De BOx is nu te pre-orderen voor 18 euro via deze Kickstart-pagina. Laat je vrienden van dit geniale idee weten en zo ben je nooit alleen als je een pintje opent. Cheers!

Foto: BOx

Reageer op artikel:
Deze bieropener stuurt een bericht naar al je maten als je een biertje opent
Sluiten