Dit zijn de beste hardloopschoenen van 2018

Redactie 15 mei 2018 Entertainment

Heb jij nieuwe hardloopschoenen nodig? Dan wil je uiteraard wel in de beste, de meest comfortabele en de mooiste hardloopschoenen investeren. In dit artikel lees je wat de beste hardloopschoenen van 2018 zijn. Voor dames en heren, maar ook voor kinderen. Koop je een van de hardloopschoenen die hieronder beschreven worden, dan weet je zeker dat je een goede investering doet.

De beste hardloopschoenen voor heren

De beste hardloopschoenen voor heren zijn de ASICS GEL-Nimbus 20 hardloopschoenen. Deze schoenen zien er sportief en stoer uit en bieden bovendien een fijne loopervaring. Dit komt door de Adaptive GEL technologie in de zool van de schoenen, die voor extra demping zorgt. Erg handig, want die demping wordt beter als jij tijdens het hardlopen vermoeider wordt. Hierdoor kun je die langere afstanden net wat beter volhouden. Verder bieden de schoenen uitstekende ondersteuning tijdens het lopen, onder andere door een optimale vetersluiting. Deze vormt zich beter naar de voet dan bij andere schoenen het geval is en dit zorgt voor extra ondersteuning voor de hardloper.

De beste hardloopschoenen voor dames

Ben je op zoek naar de beste hardloopschoenen voor dames? Bekijk dan de Nike Munar Apparant dames hardloopschoenen eens. Deze hardloopschoenen zien er niet alleen stoer uit, maar zijn bovendien op en top comfortabel. Dit komt omdat de schoenen je demping geven waar je die nodig hebt. Deze demping wordt gegeven door de Lunarlon middenzool van zacht foam. Ook goed om te weten: de bovenzijde van de schoenen is gemaakt van lichtgewicht mesh. Hierdoor ademen de schoenen erg goed tijdens het rennen.

De beste hardloopschoenen voor kinderen

De beste hardloopschoenen voor kinderen zijn de Nike Revolution 3 jr hardloopschoenen. Deze schoenen hebben een foam tussenzool voor lichtgewicht demping en zijn bovendien verrijkt met een mesh bovenwerk. Dit zorgt voor een ademend en ondersteunend gevoel. Verder hebben de schoenen diepe flex groeven onder de zool, voor een natuurlijke beweging van de voet.

Supertiptip: ga voor ultiem comfort

Voor je nieuwe hardloopschoenen gaat kopen, willen we je een laatste tip geven. Welke schoenen je ook koopt: ga voor ultiem comfort. Trek je nieuwe hardloopschoenen alleen aan als ze écht lekker zitten en je echt goed ondersteunen tijdens het rennen. Zitten je nieuwe schoenen toch niet zo lekker, dan is de kans op blessures aanzienlijk groter. Bovendien houd je het hardlopen minder goed vol als je oncomfortabele schoenen draagt.

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste hardloopschoenen van 2018
Sluiten