Bergbeklimmer heeft zijn leven hangen aan een minuscuul steentje

Redactie 11 mrt 2018 Entertainment

Last van hoogtevrees? Dan lijkt het ons verstandig om deze video niet te bekijken. Een zieke adrenaline afdaling maakt deze gozer hier zeg! Op de hoogte van kilometers boven de zeespiegel hangt deze held alleen aan een touwtje. Wij krijgen zieke rillingen als we deze footage bekijken.

Het beklimmen en abseilen van een rots of berg is altijd awesome om te doen. Meestal zit je goed gezekerd en heb je altijd een extra lijntje hangen om je op te vangen. Deze knakker behoort tot de categorie hoogtebaas maximaal. Hij hangt aan een ontzettend steile berg aan een mini touwtje. De ruimte die hij heeft om zichzelf te zekeren is echt miniem. Het enige wat hij heeft is een klein steentje. Wij zouden überhaupt niet zo’n berg abseilen. Dit is alleen voor de diehard adrenalinejunks.

Challenging!

When you're climbing solo, you realize that you got off the route but there is no option anymore to climb up or down?! By the way you have no gear except a thin rope, one ice screw, your harness, a belay device and you need your crampons and ice axes to finish the climb. Challenging!#neverstopexploring #oetztal #team_edelrid #lasportiva

Geplaatst door Hansjörg Auer op donderdag 1 maart 2018

Foto: Screenshot video

Reageer op artikel:
Bergbeklimmer heeft zijn leven hangen aan een minuscuul steentje
Sluiten