Bekijk hier live de persconferentie van het gevecht tussen Rico vs Badr

redactie 1 nov 2016 Entertainment

10 december aanstaande vindt een van de grootste Nederlandse kickboksgevechten van de laatste jaren plaats: Rico vs Badr. Onder de vlag van GLORY COLLISION zullen in de Konig-Pilsner Arena in Oberhausen de twee kemphanen het voor het eerst in de historie het tegen elkaar opnemen.

Een paar maanden geleden werd Badr door Rico uitgedaagd in het programma met de woorden: ‘Badr, ik sta te wachten en ik sta bovenaan, dus als je nog een keer een afscheidspartijtje wil: let’s go.’ Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Via Instagram reageerde Badr kort maar krachtig: ‘Challenge accepted.’

De twee barsten allebei van het zelfvetrouwen. Rico heeft er zin in. ‘Dit is het gevecht waar iedereen op heeft gewacht. Een gevecht dat de wereld niet mag missen. Badr is een geweldige vechter. Hij is vele jaren de beste geweest. Maar dit is mijn tijdperk,’ aldus de Brabander.

Ook Badr heeft zich al in duidelijke bewoordingen laten horen. ‘Op 10 december zal ik zijn ware aard aan de wereld tonen. Het is tijd om de echte van fake te onderscheiden.’

We vroegen jullie een tijdje geleden wie jullie denken dat er gaat winnen, waarbij Rico Verhoeven met overmacht de favoriet is voor de zege.

 

Vanaf 16:00 uur zal de persconferentie over het gevecht plaatsvinden. Q&A’s, de welbekende staredown. Hieronder kun je het allemaal live volgen.

Reageer op artikel:
Bekijk hier live de persconferentie van het gevecht tussen Rico vs Badr
Sluiten