Beestachtige eBike laat achtervolgers zandhappen

Redactie 21 feb 2017 Machines

De elektrische fiets is in Nederland niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bakfietsmoeders trappen er hun kroos mij naar school en blokkeren complete fietspaden. Oude van dagen zijn nog mobiel dankzij deze stroomfietsen, met hun bijziendheid knallen ze iedereen van de weg als ze eenmaal op stoom zijn gekomen.

Jongeren daarentegen weten de elektrische fiets nog niet zo goed te vinden, ze hebben immers nog genoeg energie om zelf te trappen en kapot te gaan met tegenwind op de Afsluitdijk. MOAR wil daar graag verandering in brengen met hun nieuwste eBike die een waar monster is. De meeste elektrische fietsen moeten het doen met een 12 of 24 voltsbaterij terwijl deze ebike er 48 volt tegenaan knalt en liefst 750 Watt produceert. Met dat gigantische vermogen is deze fiets in staat een SUV te trekken!

Met die kracht kun je overal op ieder terrein meer dan 30 km per uur rijden zonder te trappen. De fiets van MOAR is dan ook eigenlijk bedoeld als mountainbike en is niet bang voor wat zand in de motor. Om deze geweldenaar helemaal af te maken, is de fiets ook nog eens opvouwbaar waardoor je hem makkelijk in de kofferbak pleurt.

Zeer binnenkort kun je dit beest op 26 inch velgen, daar kunnen de rappers niet tegenop met hun Range Rovers, zelf aanschaffen door op deze link te rammen en je knaken neer te leggen. Laat die slome ebikes in het stof happen en wees een vent door deze strijder op twee wielen te kopen.

High Snobiety

Reageer op artikel:
Beestachtige eBike laat achtervolgers zandhappen
Sluiten