Win 52.700 euro met het wereldkampioenschap Beer Pong in Las Vegas

Redactie 16 mrt 2018 Entertainment

Laten even vooraf stellen dat Beer Pong de beste sport ooit is. We laten het vallen onder de categorie sport, want bier drinken vergt ook training en veel beweging. Het drankspel komt naar Las Vegas voor een heus Wereldtoernooi waarbij je 52.700 euro kunt winnen. Kastjing!

Het evenement gaat 6 tot en met 8 juli in Las Vegas plaatsvinden. Fucking dik dus. Betaald dronken worden, wie wil dat nu niet? Het enige nadeeltje is wel dat het startgeld 215 euro is. Als je een beetje goed bent, verdien je dat meer dan driedubbel terug. Er worden ongeveer duizend deelnemers verwacht, dus boek snel te ticket naar de stad van het geld.

Beer Pong voor Dummies

Voor diegene die onder een enorme steen hebben gelegen. Schaam je, we leggen het maar één keer uit. Beer Pong is een drankspel dat gespeeld wordt in teams of één tegen één. Ieder team zetten tien bekers gevuld met bier in een piramidevorm met de punt richting de tegenstander. Het doel is dan om alle bekers van de tegenstander vol te gooien met de balletjes. Het team wie het eerste alle bekers weg speelt, wint het spel. Het mooie aan Beer Pong is dat wanneer een beker is geraakt, dat het team de beker leeg moet drinken. Zo wordt je steeds waziger naarmate het spel vordert. We weten niet hoeveel rondes in het toernooi zijn, maar hopen niet op 10 rondes, dat haal je namelijk niet. Of je bent wel een hele gevorderde drinker. Chapeau als je dat lukt.

Ga dus nog even sparen voor een mooie vakantie naar Vegas en met een beetje oefenen verdien je ook nog eens een aardig zakcentje. Kun je daarna flink aan de zuip in alle casino’s en kroegen die Las Vegas te bieden heeft. En onthoud: What happens in Vegas, stays in Vegas.

P-Magazine.be

Reageer op artikel:
Win 52.700 euro met het wereldkampioenschap Beer Pong in Las Vegas
Sluiten