Beelden van het plot van Kong: Skull Island maken ons klaar voor de première

Redactie 16 feb 2017 Entertainment

Op 10 maart gaat de film Kong: Skull Island in première en het belooft na het zien van de eerste trailers een groots spektakel te worden. De eerste film over de reusachtige aap stamt alweer uit 1933 en kreeg een remake in 2005. Deze nieuwste film over King Kong kent een heel ander verhaal dan zijn voorgangers zodat de fans zich niet hoeven te vervelen.

Van Kong: Skull Island doken al eerder beelden op waaruit bleek dat de aap in de tussentijd niet had stilgezeten. De makers hebben hem de sportschool ingegooid en een hoop anabolen gegeven aangezien King Kong in deze mogelijke kraker werkelijk gigantisch is. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat de creatievelingen achter dit schouwspel eerder al Godzilla hebben gemaakt, de aap moest dus wel wat monsterlijke trekken krijgen.

In het volgende stukje uit de film wordt een deel van het verhaal duidelijk. We zien Samuel L. Jackson de oude wetenschapper John Goodman onder schot houden en dwingen om informatie over het plan van de reis naar Skull Island vragen. John onthult dat hij werkt voor Monarch, een geheime organisatie die het bestaan van prehistorische wezens in de hedendaagse wereld wil aantonen en probeert uit te schakelen. Dit spekt de verwachtingen naar de première van deze film die bol staat met audiovisueel geweld.

High Snobiety

Reageer op artikel:
Beelden van het plot van Kong: Skull Island maken ons klaar voor de première
Sluiten