Op 24 juni kun je onbeperkt BBQ’en bij The Butcher Social Club

Redactie 13 jun 2018 Entertainment

Mannen houden van vlees, bier, vrouwen en zon. Laten die drie facetten nou net gecombineerd worden op 24 juni, bij The Butcher Social Club in Amsterdam. Oké, die zon weten we nog niet 100% zeker, maar dit lijkt ons een feestje waar je bij moet zijn.

Onbeperkt barbecueën, sowieso wel een lekker concept! Zeker als het feestje bij de eindbaascarnivoren van The Butcher wordt georganiseerd. Denk hierbij aan epische Angus Beef burgers, grote lappen mals ribeye of gemarineerde kippenborst. Man man man, terwijl onze vingers over het toetsenbord glijden loopt het water ons al in de mond.

BBQ The Butcher Social Club
Foto: The Entourage Group

Superdik uitzicht

Het festijn vindt plaats om zondag 24 juni. De grill gaat om 13:00 uur aan en gaat om 17:00 uur weer dicht, terwijl de bar tot 22:00 uur open blijft. Je hoeft slechts €39 euro af te tikken en dan kun jij de hele dag je smaakpapilen verwennen met onbeperkt barbecuevleesch. Het formidabele uitzicht over het IJ en het centrum van Amsterdam krijg je er gratis bij. Yep, dat is winnen.

BBQ The Butcher Social Club
Foto: The Entourage Group

Hamburgersss

Trommel je vrienden op, want dit kan wel eens een legendarisch dagje worden. Pak je daarna nog een feestje mee in de Mad Fox, ben je helemaal onder de pannen! Maandag vrij is wel een pré dan, maar anders kun je die afterparty ook skippen zodat je maandag weer fris en fruitig op de werkvloer verschijnt. Hier kun je jezelf al op aanwezig zetten op Facebook en stuur gelijk even een mailtje naar socialclub@the-butcher.com als je erbij bent. Vol is namelijk hartstikke vol en dat zou zonde zijn, want jij en wij weten allebei: bij zijn is meemaken!

Barbecue The Butcher Social Club

 

Reageer op artikel:
Op 24 juni kun je onbeperkt BBQ’en bij The Butcher Social Club
Sluiten