Baviaan doet een retegoede Lion King imitatie

redactie 22 okt 2018 Entertainment

The Lion King is misschien wel de allermooiste Disney film ooit gemaakt. Voor vele kiddo’s  was de The Lion King de allereerste bioscoopfilm. Maar ook nu kijken vele kinderen (en stiekem ook heel veel volwassenen) nog  steeds naar de avonturen van Mufasa, Simba en de gemeenste bad guy ever: Scar. Deze baviaan bewijst dat Disneyverhaaltjes niet perse niet echt hoeven te zijn. 

Hoewel deze baviaan natuurlijk geen Simba boven zijn hoofd houdt, ziet het er toch wel zeer iconisch uit. Dafna Ben Nun nam dit kiekje in Zuid-Afrika van een Baviaan die z’n pasgeboren jong even aan de wereld laat zien. Da’s op zich prima gelukt, want deze foto ging hartstikke viral. Als zelfs wij erover gaan schrijven, dan weet je al voldoende toch.

Disney Lion King

Toeval

Het tafereel duurde maar een paar seconden. Gelukkig was Dafna snel genoeg om een fotootje te maken. De Fotografe was in Zuid-Afrika om meer te weten te komen over flora en de fauna van het land. Deze foto is dan ook puur toeval.

View this post on Instagram

#baboon with a #baby same as the #lionking scene 😂 . . . . . #bbc #natgeo @natgeotravel @wildlifeonearth @animalelite @ellentube #disney

A post shared by Dafna Ben nun (@dafnaphotography) on

Circle of Life

Eigenlijk is het enige wat ontbreekt nog ‘The Circle of Life’ van  Elton John. Wij zijn de beroerdste niet, dus hier is good old Elton nog effe een keertje. Wij zijn ‘m nu aan het mee schreeuwen op de redactie. Doe je mee? Gezellig man. Wat een nostalgie.

 

Het Laatste Nieuws

Reageer op artikel:
Baviaan doet een retegoede Lion King imitatie
Sluiten