Het is eindelijk bekend wie de pizza op Sir Alex Ferguson heeft gegooid

Redactie 5 okt 2017 Entertainment

Bijna elke ster heeft al bij hem in de auto gezeten, tijdens The Late Late Show waar James Corden iedereen aan het schateren krijgt met zijn geniale comedy optredens met de grootste celebs. Deze keer voelt James als presentator van A League Of Their Own voetballer Cesc Fàbregas aan de tand over The Pizzagate.

Op 24 oktober in 2004 verloor Arsenal met 2-0 van Manchester United, na een waanzinnige record brekende reeks van 49 ongeslagen wedstrijden. Na de wedstrijd sloeg het sfeertje om en werd het hommeles in de catacomben van Old Trafford tussen de rijke miljonairs van de Red Devils en de Gunners. Vraag ons niet hoe het ronde stuk deeg met tomatensaus en mozzarella kaas er is gekomen, maar iemand heeft het voor elkaar gekregen om een stuk pizza recht in de snufferd van Sir Alex Ferguson te gooien.

De Engelse tabloids lustte er wel pap van, en doopten het voorval al snel om tot ‘Battle of the Buffet’. Het hele incident is zelfs compleet terug te lezen in een boekwerk van een Wikipediapagina. Hoewel een ooggetuige zei: “From what I understand it was a Spanish fella with great technique. Even when it came tot he pizza he had great technique. He threw it like a Frisbee”, is de dader altijd onbekend gebleven. Dertien jaar later wordt de Spaanse voetballer eindelijk door James Corden ontmaskerd als de dader in een geniaal stukje televisie.

Voetbal International

Reageer op artikel:
Het is eindelijk bekend wie de pizza op Sir Alex Ferguson heeft gegooid
Sluiten