9 legendarische Bassie en Adriaan-momentjes nu clown Bassie stopt

Redactie 16 mei 2018 Entertainment

“Bassie en Adriaan, Bassie en Adriaan. Dat zijn de beste vrienden, die je maar kan vinden.” Het zullen altijd onze beste vrienden blijven, maar nooit meer kunnen we meer gaan genieten van nieuw materiaal van cultheld clown Bassie. Hij stopt ermee en dat resulteert tot uitpuilende prullenbakken met volgehuilde tissues.

Bas van Toor (82) stopt dus als clown Bassie. Drommels, drommels en nog eens drommels, wat hebben we genoten van de clown en die acrobaat. Het duo was al eerder gestopt. Bassie ging daarna gewoon door met het entertainen. Nu is het voor hem echt genoeg geweest.

Rode neus in de wilgen

Helaas is de gezondheid van Bas verslechterd de afgelopen jaren. “Het is goed geweest. Bassie is niet meer, het is nu alleen nog maar Bas.” Ontzettend jammer, maar wel begrijpelijk. We kunnen nog steeds allemaal genieten van het duo. Daarom hebben we een aantal legendarische fragmentjes onder elkaar gezet, zodat je het verlies van onze clown kunt verwerken. De rode neus hangt Bas dus nu voorgoed in de wilgen. Bedankt Bassie!

Bassie en Adriaan in Amerika

Bassie en Adriaan in de bios

Taarten en nog meer taarten

BAL GEHAKT!!!

Bassie en Adriaan en de verdwenen kroon

Die geniale nummers

Drommels, drommels en nog eens drommels

Die ene reclame

Nachtmerries van de Plaaggeest

 

Reageer op artikel:
9 legendarische Bassie en Adriaan-momentjes nu clown Bassie stopt
Sluiten