Barbershop Gentleman 1919 is de tofste van de wereld en pure mannelijkheid en nostalgie

Redactie 6 mei 2017 Entertainment

Als echte man is het natuurlijk belangrijk dat je haartjes goed zitten en je baardje mooi getrimd. Mocht je nou geen baardje hebben? Heel gauw beginnen met groeien. Niet alleen maakt het je een heel stuk cooler, de vrouwtjes houden er ook van. Sterker nog, vrouwen vinden mannen met baard officieel aantrekkelijker! Nu we dus besloten hebben dat elke man eigenlijk een baard zou moeten hebben komen we bij het volgende punt: barbershops.

Je hebt veel barbershops en ze winnen ook weer helemaal aan populariteit. Al die vrouwenemancipatie, daar moet wat pure mannelijkheid tegenover. Dat betekent dat je niet meer gewoon naar Kapper Monique gaat maar naar een echte barbershop waar ze nog met mesjes, een sigaar in hun mond en onder een starende Marilyn Monroe werken. Dát is mannelijk. Stop dus ook met het halen van Nivea Men en haal real-deal producten zoals van Tabac.

Nu hebben we een tijd geleden de 17 coolste barbershops van de wereld aan jullie laten zien maar deze nieuwkomer staat eigenlijk meteen al bovenaan. Dit is barbershop Gentlemen 1919, een tempel van de mannelijke kunst in het centrum van Parijs. Na je scheerbeurt nog een extra boost testosteron? Haal een Chivas Regal 12 Years en een goeie sigaar bij de in-house bar. BAM, zo kan het ook.

Reageer op artikel:
Barbershop Gentleman 1919 is de tofste van de wereld en pure mannelijkheid en nostalgie
Sluiten