Wat gebeurt er als je met een Audi RS5 over bananenschillen scheurt?

redactie 8 okt 2018 Machines

Als we Mario Kart mogen geloven spin je zes keer in het rond op het moment dat je een bananenschil onder je wielen krijgt. Maar wat zou er in het echt gebeuren als je met een sportieve vierwieler zoals de Audi RS5 over honderden bananenschilletjes heen rijdt?

Dikke Audi RS5

Om dat te testen zijn daar weer de jongens van Hoonigan. Eerder hebben ze al eens gekeken wat er gebeurt als je met een 600 pk sterke Ford weg probeert te trekken uit een bak groene zeep. Dit keer is er dus een ander groot vraagstuk aan de orde. Ze hebben een dikke Audi RS5 gebruikt om de proef op de som te nemen. Bij Audi Deutchland zagen ze de video ook langs komen. Zo vriendelijk als ze zijn lieten ze wel even een lekker Duitse reactie achter onder het filmpje.

Audi RS5 Hoonigan

Quattro

Doordat ze voor een RS5 gekozen hebben maakt de auto nog een best goede kans om als winnaar uit deze test te komen. De Audi heeft namelijk het befaamde quattro aandrijfsysteem, dat betekent dat ‘ie een shitload aan grip heeft. Om het af te toppen zetten ze ook nog Andreas Bakkerud achter het stuur. Hij is professioneel coureur bij het EKS Audi Sport-team in het FIA World Rallycross Championship. Best een goede match-up tegen een paar gladde banaantjes, toch?

Reageer op artikel:
Wat gebeurt er als je met een Audi RS5 over bananenschillen scheurt?
Sluiten