BALR. heeft een eigen zomerlijn en je kunt ook nog eens een puike korting scoren

Redactie 2 jun 2018 Entertainment

Het is bijna vakantie mannen. Sommigen liggen misschien al met hun blote knar te chillen op het strand in een of ander oord dichtbij de Evenaar. Anderen hebben grootse plannen. Lekker bezig. Wij willen je nog even matsen voordat je met de vliegmachine vertrekt. BALR. heeft namelijk een hele toffe zomercollectie.

Een heuse zomercollectie waar je u tegen zegt. Ja mensen, we zijn fan. Het kan nogal warm worden de komende zomer. Wat is er dan niets beter dan even een heerlijke frisse duik te nemen in een zwembad of, nog beter beter, de zee. BALR. brengt daarom deze stylie zwembroek uit.

Korting korting korting

Maar hé, dat is nog niet alles. Met alleen een zwembroek kun je natuurlijk niet komen aankloppen. Hou je van lekker rustig en toch trendy en stoer, dan ga je gewoon voor dit t-shirt. Het is je geluksdag, want naast dat we je blij kunnen maken met deze trendy kleding, heb we ook nog eens een kortingscode voor je op de kop weten te tikken. 25 procent korting op kleding van BALR. naar keuze. Hatseflats, dat is pas puik nieuws. We zouden zeggen, vier dit mooie nieuwtje en breid je kledingcollectie uit.

Reageer op artikel:
BALR. heeft een eigen zomerlijn en je kunt ook nog eens een puike korting scoren
Sluiten