Man komt met ballen vast te zitten in Ikea krukje en deelt het op social media

Redactie 6 aug 2018 Entertainment

We hebben allemaal wel eens gezeik gehad met Ikea meubels. Als er weer eens een schroefje mist bijvoorbeeld. Claus Jørstad heeft alleen wel echt het kutste meegemaakt van ons allemaal. Hij kwam namelijk met zijn ballen vast te zitten in een krukje van de Zweedse meubelgigant.

Het hele verhaal stuurt hij op Facebook naar Ikea en zij reageren er dan weer erg gevat op. Claus had een blessure aan zijn knie waardoor hij niet lang kon staan, vandaar het krukje onder de douche. Zoals je dankzij ons weet, groeien je pik en balzak als het warmer wordt. Dus ook door het warme douche water. Daardoor kreeg hij het zaakje er niet meer uit tijdens een goede douchebeurt.

Paniek

Wij voelen helemaal mee met de paniek die bij Claus ontstaat moet zijn in de badkamer. Hij weet het ook allemaal prachtig te beschrijven op Facebook: “Sitting there and noticing the accident, I bent down to see what the fuck happened, I realised the little nutter has got stuck. And as I couldn’t move, I started pondering how the hell I was gonna get outta the mess. After a lot of pondering forth and back, I realised I had no bloody ideas.” Gelukkig duurde zijn benauwde avontuur niet lang. The water turned cold by itself. So I started freezing. The water got cold. Even more cold than my mother-in-law’s smile when I married her daughter”, schrijft hij in zijn Facebook post.

Ballen Ikea krukje

Ikea

“Hey Claus. We recommend that you take the stool out of the shower…if you choose to keep it in the shower, make sure you are well dressed for your next sea excursion”, is de reactie van Ikea op het bizarre verhaal van Clause. Hij heeft zelf echter al een oplossing gevonden voor zijn penibele probleem. Hij noemt het de weinermonkey om het ongewenste teabaggen van de stoel tegen te gaan.

Ballen Ikea krukje

Foto’s: Facebook.

Reageer op artikel:
Man komt met ballen vast te zitten in Ikea krukje en deelt het op social media
Sluiten