Badr Hari: “Ik sla die gozer knock-out morgen”

Redactie 2 mrt 2018 Entertainment

Morgen is het zover. Glory 51 in Ahoy Rotterdam. Met op het hoofdmenu de rentree in de ring van Badr Hari. Morgen neemt hij het in een stampvol Ahoy op tegen zijn rival Hesdy Gerges. The Golden Boy heeft er zin in, zo bleek vandaag bij de stare-down.

The Golden Boy laat er geen gras over groeien, want toen hij de kans kreeg wat te zeggen was hij kort maar krachtig: “Ik sla die gozer knock-out morgen”. Duidelijke taal. Hesdy ‘Fightercard’ Gerges op zijn beurt was ook op verbale oorlogstoer: “Ik ga Badr opnieuw laten opgeven”, schreeuwde hij van de apenrots naar beneden. “Badr kan van alles zeggen, maar hij moet het in de ring laten zien. Ik weet dat ik nooit stop, nooit opgeef en dat heeft hij al weleens gedaan. Als je eenmaal over die drempel bent gestapt, neem je die beslissing sneller. Ik ga hem naar dat punt van opgeven brengen.”

Belangrijke pot voor Badr Hari

Stoere teksten van beide kanten zoals het hoort, maar morgen gaan we zien wat er daadwerkelijk terecht gaat komen van deze teksten. Ruim een jaar was Badr niet in de ring te zien nadat hij eind 2016 zijn rentree vierde tegen Rico Verhoeven. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Daarna moest hij een tijdje achter de tralies, waarna hij in november weer vrij man was. Inmiddels is hij topfit en ready to rumble. Dat dit niet zomaar een partijtje is voor Badr liet hij maandag al weten. “Deze wedstrijd is hartstikke belangrijk. Het is voor mij een partij na een lange afwezigheid. Ik wil mezelf bewijzen en aan mijn fans laten zien dat daar in de ring nog steeds de nummer één staat.”

Bij de weging werd duidelijk dat hij qua kilo’s wel wat toe moet geven op zijn rivaal. Badr weegt 101,8 kilo schoon aan de haak, terwijl Hesy 111,4 kilo telt, bijna tien kilo meer dus. Morgen de dood of de gladiolen. Wie denk jij dat de overwinning pakt?

Foto: Glory

Reageer op artikel:
Badr Hari: “Ik sla die gozer knock-out morgen”
Sluiten