Badass door de straten toeren op deze chopper E-bike

koen 27 jan 2015 Entertainment

E-bikes. Klinkt een beetje homofiel, maar stiekem zijn ze behoorlijk chill. Een beetje de brommer light. Windje tegen doet je niks. Tegenwoordig zijn ze in alle soorten en maten verkrijgbaar. Zoals dit excentrieke modelletje. Ze noemen ‘m de Chop-E. Maar wacht, is dit nou een E-bike ja of nee? Pedalen zien we nergens.

Het is in elk geval een elektrische tweewieler met een 1kW motortje waar je een snelheid mee kan bereiken tot wel 35 km/u. Qua range s deze elektrische aangedreven chopper ook niet verkeerd. De Ronde van Vlaanderen ga je er niet mee uitrijden, maar in de stad kom jij niet stil te staan met  maar daar is die ook niet voor bedoeld. Met deze tweewieler wil je stoer doen in de stad en dat kan ook makkelijk want je kunt ruim 50 kilometer cruisen met dit apparaat.

Een saillant detail is de afkomst van deze elektrische brommer. Je zou denken dat het afkomstig zou zijn uit het land van de choppers, Amerika. Maar nee! Niks van dat alles. Deze tweewieler komt uit Estland. Nou ja, ook goed.  

Wil je deze chopper E-bike hebben? Voor ruim €4000,- kan die van jou zijn. Laat dat lentezonnetje maar vast komen.

Reageer op artikel:
Badass door de straten toeren op deze chopper E-bike
Sluiten