Awakenings organiseert liefst 7 losbandige feesten tijdens ADE

Redactie 6 jun 2018 Entertainment

Is iedereen al lekker bezig met het festivalseizoen? De feesten gaan zich nu opstapelen als vakkenvullers van de Aldi met dozen chips. Het stijf uitverkochte Awakenings Festival moet nog plaatsvinden, maar zij droppen nu al hun programma tijdens ADE, waar ze maar liefst zeven feesten zullen geven.

Van woensdag tot zondag kun jij je tentje voor de Gashouder in Amsterdam opzetten. Na het succes van vorig jaar, zullen er dit jaar twee feesten overdag worden georganiseerd.

Woensdag

Traditioneel de moeilijkste avond om de hele Gashouder te vullen, want iedereen spaart nog een beetje de krachten voor de dance storm die komen gaat. Daarom worden er gelijk maar knallers van jewelste neergezet. DJ Rush en Charlotte de Witte staan garant voor een forse portie fikse techno. En dag later wordt in samenwerking met een partner in crime een fissa gegeven, maar wie daar komen draaien is nog niet bekend.

Vrijdag

Dan door naar de vrijdag. Die is weggelegd voor Maceo Plex present Mosaic, een nieuw concept van de dj waarbij hij mannen als Job Jobse, debutant Floating Points en Helena Hauff de vuisten in de lucht zullen brengen.

Zaterdag

Zaterdagmiddag is het tijd voor het eerste event dat overdag zal plaatsvinden. Van 12:00 tot 22:00 kun je terecht bij Joris Voorn & Freinds, die andere Gashouder-debutanten Boris Brejcha en Stephan Bodzin langs laat komen. Dat belooft een knallende middag te worden. De avond is weggelegd voor Joseph Capriati en z’n matties. De duisternis zal plaatsmaken voor vrolijkheid, want de instrumentale audioconfetti van Henrik Schwarz en Laurent Garnier (met een extra lange set) komen de sfeer verhogen.

Zondag

Voor de mensen die nog niet klaar zijn of nog moeten beginnen, staat er op zondag wederom een overdag party op de planning. Ook dit wordt een knaller, met veteraan Sven Väth, Âme & Rødhåd en Kölsch. Tot slot zal het licht worden uitgedaan door Ben Klock & co, met onder andere DSV1, Dax J en Colin Benders. Lekker veel diverse avonden, met genoeg vertier om een paar jaar van je leven in te leveren. Trommel je vrienden op, dit gaan legendarische party nights worden. Tickets zijn nu alvast beschikbaar via awakenings.com.

Awakenings ADE

Foto: Awakenings Facebook

Reageer op artikel:
Awakenings organiseert liefst 7 losbandige feesten tijdens ADE
Sluiten