Avonturier betreedt met alleen een gasmaskertje op het uitgestorven Fukushima

Redactie 15 apr 2017 Entertainment

Het is ondertussen alweer 6 jaar geleden dat een serie natuurrampen ervoor zorgde dat de Japanse kernreactor van Fukushima vastliep en een kernramp veroorzaakte. Sindsdien is het complete gebied rondom de reactor geevacueerd en wordt het ten stelligste afgeraden in de buurt van de rampplek te komen.

Die waarschuwingen zorgen er natuurlijk voor dat avonturiers maar wat graag het terrein willen betreden om met eigen ogen te aanschouwen wat er gaande is.

De jonge waaghals Keow Wee Loong betrad zonder beschermende kleding, maar wel met een gasmaskertje, Fukushima en vier omliggende dorpen en stadjes. Hier legde hij zijn ervaringen vast en maakte wat filmpjes. De beelden zouden zomaar de start van een horrorfilm kunnen zijn!

De politie houdt het gebied rondom Fukushima scherp in de gaten en de Japanse overheid geeft waarschuwingen af, maar deze boer is niet van plan zijn boerderij te verlaten terwijl bij hem het hoogste niveau van straling is geconstateerd. ”Dood ga ik toch wel een keertje.” Aldus de boer.

Reageer op artikel:
Avonturier betreedt met alleen een gasmaskertje op het uitgestorven Fukushima
Sluiten