Deze dude heeft 48 keer Avengers: Infinity War gekeken en wordt keihard beloond

Redactie 12 jun 2018 Entertainment

Je hebt vast wel een film liggen die je meerdere malen hebt gezien. Vaak zit daar een maximumaantal van tien aan vast. Deze dude ging maar liefst 48 keer naar keer naar Avengers: Infinity War. Holy shit en hij blijft de film steeds tof vinden.

Hij noemt zichzelf op Twitter Nem: The Infinity Watcher. Tony Mitchell dropt iedere keer als hij naar Infitiy War is geweest een post op zijn Twitteraccount. Na een tijdje pakten mensen zijn Twitterpagina op en hij kreeg steeds meer volgers. Dat ‘ie 48 keer naar dezelfde Marvelfilm is geweest, is al dik. Dat hij dan ook iedere keer een ander Marvelshirt draagt bij een nieuwe film is nog lijper. Hij heeft dus 48 verschillende Marvelshirts thuis liggen.

Viral

Damn, dan moet je ook echt een hele grote baas zijn wil je dit doen. Zoals we net al zeiden, Nem kreeg heel veel aandacht. Fans vonden het helemaal geweldig en wij ook. Hij is tevens ook Youtuber en rapper. Het werd zo bekend dat ook de media berichten over hem gingen schrijven. Na een tijdje zagen de showrunners van Avengers: Infinity War dat Nem zo’n grote fan was.

Wereldpremière

Tijd om hem maar eens flink in het zonnetje te zetten, toch? Regisseurs Joe en Anthony Russo nodigden hem uit om de eerst volgende Avengers 4 film te kijken tijdens de wereldpremière. Hoe dik is dat dan? Als klap op de vuurpijl kreeg hij van Imax ook nog eens 50 vrijkaartjes om zijn record op te krikken. Hij zegt ze liever te besteden aan zijn vrienden zodat ze met z’n allen de volgende Marvelfilm Ant Man and the Wasp te kijken. Groot gelijk heeft ‘ie. Wat een baas is het ook!

Reageer op artikel:
Deze dude heeft 48 keer Avengers: Infinity War gekeken en wordt keihard beloond
Sluiten